2013. augusztus 7., szerda

Remember

Ruha: Zara/régi, Szandál: Reno, Táska: Promod/régi, Nyakláncok: Springfield, H&M/régi, Karkötők: Stradivarius
Amikor elindultam ebben a ruhában, még igazából nem gondoltam semmire. Amikor viszont elsétáltam az MTV Székház előtt, a lépcsők és a ruha együtt az esküvőnket juttatta eszembe. 

A városban, ahol éltünk, igazából a Művelődési Ház rendelkezett egyedül szép lépcsővel. Már akkor is imádtam a lépcsőket, így nem volt kérdés, hogy én csakis ezt az épületet szeretném. Minden dekorációt mi terveztünk, egyszerűt, de elegánsat szerettünk volna. Nem volt könnyű ilyen nagy mennyiségű élő borostyánt, és olyan rózsákat találni ,amelyek szépek, annak ellenére, hogy selyemből vannak. 









Az esküvői ruha beszerzése nem volt egy napos program,de még kettő sem!  Emlékszem, Pesten a körúton található összes Esküvői Ruhaszalonba bementem. De vagy a ruha, vagy a hely, vagy a kiszolgálás nem stimmelt. Na, és akkor még ott voltak a kiegészítők is! Mindenhol ezüstös csimbilimbi szerű dogokat akartak rámaggasztani, én pedig nagyon nem ezt képzeltem el! Ruhából pedig fehér gyöngyös csipke műremekeket! A cipő is nagy probléma volt! Vagy ormótlanok, vagy túl magasak, vagy kényelmetlenek, vagy öregesek, vagy túl fehérek voltak.
 Igazából ez egy ekrü színű selyem és brokát fűzős ruha, hosszú uszállyal, ami felcsatolható. Talán utoljára jutottam el a Ferenciek terén lévő Ananász Szalonba, ahol végre mindent megtaláltam, még a menyecske ruhámat is! Cipőt is rendeltek (ekrü színűt!), és nagyon kedvesek voltak! A koszorúslány ruha-hajsza már egy másik nehéz ügynek bizonyult, bár azóta már a választék sokkal nagyobb!!!
Nálunk semmi sem a szokásos esküvői menetrend szerint alakult!Mivel templomi esküvőnk nem volt, mert valahogy ez nagyon távol állna tőlünk, így a Hivatalba a  bevonuláskor külön jöttünk be, és nem kértük a szokásos bevonulózenét sem, mert azzal ki lehet kergetni a világból! Helyette inkább Judy Garland: Somewhere over the rainbow-ja szólt! Nem volt esküvői csinadrattás zenekarunk sem, inkább a zenekar jazzes-slágeres, de azért bulis, táncos vonalat képviselt, volt gyertyafénykeringő is, és monogramos mézeskalácsszív osztás.

1 megjegyzés:

  1. Wow. Kifejezőbbet nem tudok írni a szettedről. Minden stimmel.
    Az esküvői fotóid szépek, köszönjük, hogy megmutattad. Mellesleg nagyon szép vagy rajtuk. :-)

    VálaszTörlés

Thanks for reading!

COMMENTS are appear after MODERATION.

I always try to check your blog if you leave a link.
If you want follow me , just let me know, I like follow you back.