2013. augusztus 10., szombat

To INFINITY and beyond

Hirtelen felindulásból jelentkeztem az Infinity Paper Design egy napos tanfolyamára, mert már nem is tudom hol találkoztam egy gyönyörű kis táskával  az internet kacskaringós útján, és nagyon megtetszett. 

Hihetetlen kedves, és segítőkész az alkotó lány teli jókedvvel, energiával. Igazából bele sem gondoltam mire válallkoztam. Most már látom, hogy olyan komplex feladat egy picike pénztárca elkészítése, hogy ezt elképzelni sem lehet.

 Egy ilyen kis pénztárcához, kb. 100 elemre van szükség, ha jól emlékszem, és ezeket egyesével kell kivágdosni, meghajtogatni. Több, mint a felét a kis papíroknak, már kivágva, összerakva kaptuk meg. Ennek ellenére reggel 10 órától délután 5-ig megállás nélkül dolgoztunk, koncentráltunk, hajtogattunk, összeillesztettünk,nyomkodtunk, kis kiálló csücsköket próbáltunk eltűntetni, varrtunk a papír elemek rengetegében, hogy a végeredmény szép, sima legyen. Sok segítség kellett mindenkinek.

 Ez így elsőre nagyon-nagy falatnak bizonyult, de megérte, és valószínűleg itthon is nekiállunk egy kisebb papírdolog elkészítésének, vagy a következő kis tanfolyamra is ellátogatok...
Nagyon jó hangulatban telt az egész a nehézségek ellenére is!










1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett. Igazi örök darab, mármint a színét, mintáját tekintve. Gratulálok!

    VálaszTörlés

Thanks for reading!

COMMENTS are appear after MODERATION.

I always try to check your blog if you leave a link.
If you want follow me , just let me know, I like follow you back.