2013. november 26., kedd

POW


Pants: H&M; Tee: Pull&Bear, Coat: Pimkie; Bag Accesorize; Boots: F&F

Annyira nem szeretem a nadrágokat, de néha mégis hordok. Pláne télen nem feltétlenül futkosok harisnyában és rövid szoknyában. .......





Ez  a nadrág elegánsabb egy kicsit, így gondoltam a feliratos póló kicsit lágyít rajta, és lazább lesz az összhatás . Ja, és a kedvenc kabátom vettem fel hozzá, mely sportos és elegáns. 
Bármennyire is jön a tél, én még mindig jóidőben gondolkozom, és nem nagyon barátkozom a nagykabátos időszakkal, amikor csak egy nagy puffos, kapucnis kabátban, bakancsban és orrig felhúzott sálban , sapkában közlekedek. Így az F&F-ben vettem is egy szép selymes púderszínű spagettipántos lingerie topot, ahelyett hogy pulcsival, vagy sállal tértem volna haza. De mihez fogom felvenni?? Ezen még gondolkodom, és több ruhaösszeállítás sem nagyon jut az eszembe. 

A garázsból viszont már behoztuk az évek alatt összegyűlt karácsonyi díszeket, és a gyerekek nagyon szívesen pakolgatták ki a rég nem látott csillagokat, gömböket, hóembereket, világító girlandokat. Bár azért egy-két újdonsággal mégiscsak frissítettem a kínálatot a Butlers-ből és a Primark-ból is hoztam egy angyalt....
















1 megjegyzés:

  1. Jó lett az összeállítás. Lágyította a póló a nadrág komolyságát, de ez a gyönyörű kabát akkor is elegánssá teszi. Kívülről. :-)

    VálaszTörlés

Thanks for reading!

COMMENTS are appear after MODERATION.

I always try to check your blog if you leave a link.
If you want follow me , just let me know, I like follow you back.