2013. július 28., vasárnap

WaterRandom kirándulás a Duna-partra, mivel Alex szuper iskolatáskáját vettük át egy webshopból, amit körülbelül egy hétig kerestünk. Az összes webáruházat végigböngésztük, az áruházakat végigjártuk, de vagy nem tetszett semmi, vagy horribilis árakkal találkoztunk. Iskolatáska 30.000 Ft-ért?

 Végül egy középső árfekvésűt sikerült találni, a hiper-szuper autós mintával! Na, és még ránk beszélték a hozzá való tolltartót is! Hát nem szuper? Végre van autós tolltartónk is...
Mivel sivatagi klíma uralkodik errefelé, ezért beletoccsantunk a Duna szélébe is, de ez nem sokat ért, így Erik megint visszatérhetett a szokásos "Menjünk máááááááááááááár!" nyafihoz.
Hazafelé, még útba ejtettük a Kikát is, mivel épp forgószék akció van, és Alex kinézett egy szuper graffiti mintázatú forgószéket. Ez is pipa! Lassan összeáll Alex tanuló részlege is! 


Top: Zara, Szoknya: C&A, Saru: Humanic/régi, Táska: Mango/régi, Napszemcsi, fülcsi: H&M, Óra: Just Cavalli A szupermeghajtású repcsi! Ebből több is készült! Iratmegsemmisítő segítségével!1 megjegyzés:

  1. Szuper a szetted. Csinos és kényelmes. Külön tetszenek a pink kiegészítők.

    VálaszTörlés

Thanks for reading!

COMMENTS are appear after MODERATION.

I always try to check your blog if you leave a link.
If you want follow me , just let me know, I like follow you back.