2016. március 1., kedd

Home - 1.






 Igazából örök költözködők vagyunk. Ahogy mi változunk, úgy szeretjük az otthonunkat is alakítgatni, vagy akár eladni, és egy újat építeni. Tavaly novemberben végre sikerült beköltöznünk az új házunkba, amit megpróbálunk folyamatosan, lassan az otthonunkká alakítani. Bárhol is laktunk korábban, mindig, minden nap , minden percben lakberendezési ötleteken agyaltam, és általában mindent ki is próbáltam, amit kitaláltam. Naponta képes vagyok a mozdítható dísztárgyakat másféle koncepcióban elrendezni, vagy akár egy falat is lefestek, áttapétázok egy délután alatt, ha épp ezt szeretném. :) Sokszor azt kívánom, bárcsak ne akarnék mindig mindent megváltoztatni....

Úgy gondoltam, most a fürdőrészről készítek pár fotót. A szabadon álló kádat a hálóban helyeztük el, ami lehet fura, de nagyon szuperül bevált. A mosdóasztalka egy réges-régi darab, amit a neten vettem, lecsiszoltam, és újrafestettem. Nekem tetszik a régi és modern darabok kontrasztja.
A szoba többi része egyébként még nincs berendezve, és a többi helyiség is kesze-kusza bútorügyileg, de remélem majd szép lassan sikerül széppé tenni mindent. 

































A dekorációkat a H&M Home-ban,a Zara Home-ban és  a Butlers-ben vásároltam.


♥♥♥







3 megjegyzés:

  1. Nagyon stílusos fürdőrészt alakítottál ki, én eddig azt hittem ilyen csak a magazinokban és pinteresten létezik :-)

    VálaszTörlés

Thanks for reading!

COMMENTS are appear after MODERATION.

I always try to check your blog if you leave a link.
If you want follow me , just let me know, I like follow you back.