2015. április 6., hétfő

Et le reste, c'est vous. -- Promod, Boutique Francaise

"Pamut, kötött, krepp, csipke. Csukja be a szemét, és képzelje el, hogy végigsimítja a finom anyagokat hajtástól varrásig, a gallértól az ujjrészig. A bőréhez simulva , a ruha minden mozdulatát követi és élményeket idéz."-Promod

A fenti idézet a Promod-Boutique Francaise (az új nevük hallatán, már egyértelmű , hogy a márka francia) honlapjáról való, de annyira szép, hogy mindenképp szerettem volna kiemelni. 

Ha megérintek egy anyagot, szeretek vele kapcsolatot teremteni. Belehatol a szívembe, vagy nem. Ha elsétálok mellette, visszahúz, vagy nem. A ruhák számomra nem csak ruhák.  Bár gondolom, sokan érezzük ezt így. 
Bár minden outfit összerakása egy-egy kihívás, de boldoggá tesz. Az alkotási vágy nálam mindennapos, sokszor nem könnyű kikapcsolni magam... 

Külön öröm, ha egy-egy divateseményre ellátogathatok, ahol érezhetem a kreatív energiákat, megismerhetem a márkák mögött álló nagyon lelkes kis csapatot, és öröm hallgatni ahogy a kollekciókról mesélnek. 

A Promod-Boutique Francaise már második alkalommal rendezte meg a blogger reggelit ( az őszi rendezvényről olvashattok: ITT ), és ez ismét nagyon jó hangulatúra sikerült, olyan igazi franciásra! A franciás harapnivalót az A table ! biztosította.♥

Összeállítottam még egy hozzám közel álló, kicsit romantikus szettet is. Elképzelem magam, ahogy végigsétálok a napsárga pántos szandálban egy francia városka macskaköves utcáin, a könnyű rózsaszín blúzba belekap a szellő, felkapom a virágos blézert majd beülök egy kis cukrászdába.  Alig várom a jobb időt! Itt Budapesten is,  és bármelyik városban érezhetjük a franciás hangulatot, csak rajtunk múlik!
A fehér kis kör alakú táska pedig igazi tavaszi alapdarab!

Köszönöm a meghívást!

-------

Get inspired...

"Flattering clothes in carefully crafted shapes with a beautiful soft hang and yet sharply tailored details. Every morning you can put together a signiture look that you feel comfortable in!"-Promod

I totally feel, what Promod would give to us through the clothes. Love every little details, so charming! Love the romantic section of the Spring Collection! Lace, pleats, bows, pastel colors, flower prints. And can you see that glittering fashion trainers?? Imagine that you feel yourself so radiant all day if you wear that!

Thank you  Promod for the lovely blogger event!♥☻
It was a really ♦french, charming♦ morning. 

Thank You Promod for the invitation!I wear (Click on the pieces):
Lovely white round bag.♥♥♥13 megjegyzés:

 1. fajne butki
  obserwacja za obserwacje ?
  http://believe-in-dreaams.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 2. You looked great dear! Love those glitter shoes

  http://helderschicplace.blogspot.com/2015/04/take-second-to-breath.html

  VálaszTörlés
 3. those glittering shoes :)
  Happy Easter
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  VálaszTörlés
 4. Hello from Spain: I really like your photos. They are great. Keep in touch.

  VálaszTörlés
 5. fine pics=- ]]

  i invite to me too

  www.live-style20.blogspot.com

  VálaszTörlés
 6. Sooo lovely post! If you want we can follow each other, let me know on my blog :-)
  Kisses
  http://bambolai.blogspot.com

  VálaszTörlés
 7. I wish we had Promod in the UK, I LOVE those glittery shoes!

  Tara x

  VálaszTörlés
 8. Sounds like amazing event, I really like these sparkling shoes :) I followed you back as Iwona Zając via GFC (#394) and on bloglovin :) Keep in touch, dear :)

  http://crafty-zone.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 9. That sparkly shoes are so pretty !
  xoxo,

  http://atwednesdaysiwearpink.blogspot.pt/

  VálaszTörlés
 10. Very cool event! I love the glittery shoes!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary@gmail.com

  VálaszTörlés
 11. Gyönyörű a szett, amit összeválogattál. Egyedül a sárga szandál nem az én világom, de a többit így egyben elfogadnám. Köszönöm, hogy összeállítottad, és láthatom, milyen jól illik a zöld nadrág a rózsaszínhez, virágmintához.

  VálaszTörlés

Thanks for reading!

COMMENTS are appear after MODERATION.

I always try to check your blog if you leave a link.
If you want follow me , just let me know, I like follow you back.