2015. október 22., csütörtök

L'oreal favourites





Így a Glamour-napok után, kicsit megnövekedett itthon a L'oreal krémek száma. Mivel általában szeretem, és elégedett vagyok a márka termékeivel, úgy döntöttem, a következő időszakban ezeket fogom használni.  Már mindegyiket próbáltam régebben, kivéve az arcolajat, így tudtam, hogy mit vegyek le a polcról. 
Másik nagy kedvenc márka nálam még a La-Roche-Posay, de a DM után a gyógyszertárba már nem igazán mentem be vásárolni... Majd legközelebb...

A H&M Home-ban pedig ezek a rózsás dobozok teljesen elvarázsoltak. Egyszerűen imádom a romantikus, kicsit vintage lakberendezési tárgyakat.  Volt egy időszak, amikor megpróbáltam magam "leszoktatni" a vidékies lakberendezésről, de rájöttem, hogy a szívem mélyén mindig szeretni fogom, és nem csak egy hirtelen fellángolás ez a stílus iránt. Bár ugyanúgy elvarázsolnak a kicsit modernebb indusztriális, eklektikus enteriőrök  is. Nos, szerintem úgyis összekeverem a stílusokat itthon, mert így érzem jól magam... 
















 Reggel az arctisztítás után mindenképp használok hidratáló krémeket, mielőtt feltennék egy kis sminket. Arclemosáshoz egyébként az Ilcsi fekete szappanja a kedvencem!
A SkinPerfection szérumot úgy megszerettem, hogy végül is újravásároltam. A szemránckrémhez keverem kicsit, így gyorsan és egyenletesebben felszívódik.
Majd jöhet a Revitalift szérum és arckrém. Az arckrémből nem kenek az egész arcomra, csak a nevetőráncokra, a homlok középső részére és a szemem külső széléhez. Ezután várok pár percet, míg felszívódnak a krémek, és remélem a hatóanyagok is hatnak valamennyire! :D







A vegyes bőrre is használható bőrnyugtató olajat egy hete kezdtem el használni. Az esti sminklemosás után ezzel maszírozom át a bőrömet. Szerintem szuper, és a különböző olajok illata (citromfüves , levendulás...) is megnyugtató. Pillantanyilag éjszakára még a Revitalift szemránckrémet, és a szérumot használom, külön éjszakai krémem nincs, de a jövőben mindenképp veszek valamilyet. 




 A L'oreal Infallible alapozót már tavasz óta használom, és bár azóta több terméket is vettem, mindig ez maradt a kedvenc. Az új Matt verzióját még nem próbáltam, de sok jót hallottam róla, így ha lesz üresedés az alapozós dobozomban, mindenképp beszerzek egyet... Igazából van egy Rimmel Stay Matt alapozóm, és általában azzal kombinálom a fényesedésre hajlamos területeken, nekem így bevált.
A szem alatti karikákra is van itthon vagy 5 féle korrektorom, valamikor többet is felkenek egymás tetejére vékonyan... A LUMI mellett még a Bourjois Healthy mix  korrektora a kedvencem.





A réges-régi asztalkát egy internetes oldalról vettem használtan, majd lecsiszolás után újrafestettem. Nem lett tökéletes, de talán pont ez benne az érdekes, és mindig elgondolkodtat, hogy vajon milyen helyeken lakott, és hány éves lehet... Egyébként nemsokára új funkciója lesz!



♥♥♥





4 megjegyzés:

  1. L'Oreal has some incredible products, I love their mascaras!

    Tara x

    VálaszTörlés
  2. so nice!! ; >>


    i invite to me too

    www.live-style20.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Én meg szintén a Glamour-napok óta vagyok oda és vissza a L'oreal Pro Matte alapozóért :) A rózsás dobozok csodásak, egyébként meg az összes olyan otthon ahol igazán meghitt és barátságos a hangulat kicsit eklektikus :)

    VálaszTörlés

Thanks for reading!

COMMENTS are appear after MODERATION.

I always try to check your blog if you leave a link.
If you want follow me , just let me know, I like follow you back.