2016. április 27., szerda

Life is not a rehearsal...*Vajon lehet-e szépen élni? Csak úgy. Békében. 
Elég, ha sikerül kicsit nyugalomba kerülni saját magunkkal, és a környezetünkkel ebben a kattogó, zajos világban, vagy ez kevés, és mire azt hisszük megérkeztünk valahova, valaki szépen belelök egy sáros pocsolyába, mert épp ahhoz van kedve, és megmondja, hogy milyennek is kellene lenned. Mert mindenkit meg kell változtatni, hogy más legyen. / ???
Kellenek-e saját gondolatok? ----  Persze kellenek. / De a világ akkor sem szereti a külön utakon járó, vagy másképp gondolkodó lényeket. 
Nem számít a mai nap.---- Pedig dehogynem ! /  Kötelező az életcél, kötelező a boldogság, kötelező a hallgatás, kötelező a jövőkép kialakítása...... Nincs meg mindegyik? Akkor máris baj van. Baj. 

Igen bábuk vagyunk. Úgy mozgunk, ahogy rendelkeznek felettünk. 
A köteleket, amin ráncigálnak minket megpróbáljuk szép lassan lazítani, csak hogy kicsit jelezzük, mi is itt vagyunk. 
Hol van a lélek a percben, az érzelem a másodpercben. Tedd zsebre, jó mélyre. Nem sok mindenkit érdekel.*via Pinterest2016. április 20., szerda

"As I give I receive."*
Giftboxes: Cinq Filles Budapest
Olyan hihetetlen boldogság ránézni ezekre a kis Cinq Filles Budapest dobozkákra... 
Őszintén már nagyon régóta szemeztem velük, sokszor böngésztem a mesés weboldalt is,  de valahogy nem rendeltem soha. 
Ezért is örültem, amikor kis csomagot kaptam, és már a valóságban is kezemben tarthattam párat. ♥Nincs olyan nap, hogy ne pakolgatnám valamelyiket ide-oda... Kis gyöngyszemként tündökölnek mindenhol, bárhol is legyenek a lakásban.♥
Egyébként a mese a doboz kinyitásával tovább folytatódik. Gyönyörű Budapest grafika és édesség vár ránk a dobozokban. ( ....nagy sikere volt, már el is fogyott mind...) 
Köszönöm szépen kedves Kata!♥

2016. április 8., péntek

♥ 5th April ♥

Számomra a magnóliavirágzás hozza meg igazán a tavaszérzést. Eszméletlenül gyönyörű. Valahogy a hosszú tél során mindig elfelejtem, hogy mennyire is szép a természet ébredése, és újra-újra rácsodálkozom. A kertünk közepén,  ami még pillanatnyilag nem igazán nevezhető kertnek, mert csak földkupacokkal van tele, áll egy igencsak koros, kicsit meghajlott barackfa, melynek az ágai majdnem a földet súrolják, és most a rózsaszín virágai beragyogják az egész kopár területet. Még nem fotóztam le, de holnap bepótolom...
Az Andrássy útra ebben az időszakban mindig elzarándokolunk egy gyors outfit fotózásra. Igencsak napos nap volt ez a kedd délelőtt, így a virágokról igazán szép fotókat tudtam készíteni... A kedvenc szoknyámat most egy egyszerű pólóval viseltem. Ékszereket nem igazán hordok, általában jobban szeretem egy-egy szép táskával feldobni a szettem, mint most ezzel a kis arany táskával.