2016. március 6., vasárnap

Little rainbow






Olyan álmosan telnek a napok mostanában. Kicsit céltalanul... Mondjuk ez annyira nem újdonság számomra. Valahogy mindig ez volt jellemző az életemre.  Akkor miért is várnék mást? Igazából jól elvagyok , kicsit bolyongok a Földön, az emberek között, sokszor nem értem mit keresek itt. Szeretek elgondolkodni a semmin, és hallgatni a csendet. Vagy épp színekkel, anyagokkal játszok a fejemben, és akár még enni is elfelejtek. Aztán megrázom magam, és rohanok valahova, vissza a valóságba. Azon dolgozom, hogy a valóság is egy kicsit elvarázsolt legyen, ahol a mindennapjaimat töltöm, amivel foglalkozom. Lehet ez már egy pici cél....Akkor ez igazán szuper!


























I wear: 
Dress, shoes (new) , bag: Zara;
Jacket: Stradivarius: New.



♥♥♥









4 megjegyzés:

  1. Awww, this dress is so cute and I love that bomber jacket!

    T xx

    VálaszTörlés
  2. dress is so cool
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    VálaszTörlés
  3. Kedves Eszter,
    Nagyon megtetszett rajtad ez a Zara cipellő, (ez enyhe kifejezés, konkrétan beleszerettem :D), tegnap meg is engedtem magamnak egy párt :), de sajnos otthon próbálgatás közben jöttem rá, hogy nagyon merev, és elég kényelmetlen...Postjaidból látom, hogy Neked azért régebb óta megvan, Neked mi a tapasztalatod vele? van rá esély, hogy egy kicsit betörik? Vagy inkább ő tör majd be engem? :) Ha válaszolnál, és megírnád a saját élményeidet vele, azt megköszönném, próbálkozzam még vele, vagy inkább fájó szívvel, de vigyem vissza...

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nekem csak a sarokrészén kényelmetlen egy kicsit,ragasztottam bele kidörzsölés elleni zselés kis "nemjuteszembepontosan" micsudit....Neked elöl sem kényelmes??
    Egyébként attól is függ, hogy rohangálós cipőnek szánod, vagy csak úgy néha felveszed 1-2 órára. Én őszintén nem hordom minden nap, és akkor sem egész nap. :) Remélem tudtam segíteni!

    VálaszTörlés

Thanks for reading!

COMMENTS are appear after MODERATION.

I always try to check your blog if you leave a link.
If you want follow me , just let me know, I like follow you back.